List

Κάθε χρόνο, η Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας βραβεύει τα μέλη της για την ειδική συμβολή τους στον τομέα της Οφθαλμιατρικής.

Ο καθηγητής οφθαλμολογίας Γιώργος Κυμιωνής βραβεύτηκε πρόσφατα από την Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας για τη συμβολή και την αφοσίωσή του στην οφθαλμολογία σε παγκόσμιο επίπεδο. Ειδικότερα, ο καθηγητής οφθαλμολογίας Γιώργος Κυμιωνής έλαβε το βραβείο “Kritzinger Memorial Award“, μέσω του οποίου αναγνωρίζεται αυτός που ενσαρκώνει τις κλινικές, εκπαιδευτικές και ερευνητικές αξίες του Δρ. Michiel Kritzinger, του ανθρώπου που ανέπτυξε τη διεθνή τεχνική της διαθλαστικής χειρουργικής.

Το βραβείο αυτό αποτελεί μία από τις κορυφαίες διακρίσεις παγκοσμίως για έναν οφθαλμίατρο, καθότι είναι ελάχιστοι οι μη Αμερικανοί ιατροί που έχουν κατορθώσει να το κερδίσουν.

Ο καθηγητής οφθαλμίατρος Γιώργος Κυμιωνής συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο την εξέχουσα πορεία του διαπρέποντας συνεχώς μέσω του κλινικού του έργου, το οποίο και αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο και από τους μεγαλύτερους Ιατρικούς Οργανισμούς.